ProteinbarChia_Anjanielsen

Ingredienser:

1 dl grovvalsede havregryn

1 dl mandler, grofthakkede

1 dl solsikkekerner

2 spsk chiafrø

2 scoop proteinpulver med chokoladesmag (60 g.)

2,5 dl dadler, udstenede

 

Antal personer:

4

Tilberedningstid:

15 min.

Fremgangsmåde:

Hæld havregryn, mandler, solsikkekerner, chiafrø og proteinpulver I en skål og rør det hele godt sammen.

Tilsæt dadler I en foodprocessor eller blender, og blend til du har en klæbrig og sammenhængende masse.

 

Hæld dadelmasse og de øvrige ingredienser sammen I en skål og ælt det sammen til en sammenhængende dej.

Du kan evt. Tilsætte lidt vand for at få det hele til at hænge bedre sammen (tilsæt en smule ad gangen)

 

Hæld massen I en form, som er belagt med bagepapir eller plasticfolie og tryk massen godt sammen, så barerne bliver faste.

Herefter sættes formen I fryseren I et par timer, så barerne bliver faste og sammenhængende, inden du skærer dem ud I små barer.

 

Opbevares I en lufttæt beholder. Jeg kan personligt bedst lide dem direkte fra fryseren, hvor de er mere faste.

 

3 replies
  1. Charlotte Byskov Andreasen
    Charlotte Byskov Andreasen says:

    Har nu bagt dine muffins og müsli barer.. Så kommer jeg nogenlunde sikkert gennem weekenden uden at falde i alt for meget sukker… TUSIND TAK.. De smager himmelsk…

    Svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Har også eksperimenteret med en hjemmelavet proteinbar med chiafrø, som hitter hos både mine drenge og mig selv – se opskrift HER […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.