Anjas yndlings dip

Selv om der er løg i denne dip, er den et kæmpe hit hos os både hos både voksne og børn. Du skal endelig ikke spare på hverken løg eller de soltørrede tomater.

Ingredienser:

1 glas hakkede soltørrede tomater i olie (drænet vægt 165 g.)

500 g. skyr eller græsk yoghurt (2 %)

1 stort finthakket rødløg

Salt

cayennepeber

Tilberedningstid:

10 min. (hviletid 2 timer)

Antal personer:

10

Tilberedning:

Dræn de hakkede soltørrede tomater. Hak rødløg fint.

Bland det hele sammen og smag til med salt og cayenne peber.

Skal have en tyk, klumpet, rødlig konsistens.

Lad hvile i et par timer i køleskabet og server med grøntsagsstænger.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.