I denne uge skulle jeg være alene hjemme med mine to børn i en uge, da min mand skulle til Kina for at deltage i et løb. Der var egentligt lagt op til en uge med masser af tid til træning og ro på kosten, da ingen andre voksne mennesker kunne ”forstyrre” med slik, is eller kage.

 

Men. Universet og jeg var ikke helt enige om det set-up og i det øjeblik min mand boardede flyet i Helsinki med kurs mod Kina, fik begge mine børn omgangssyge på den der helt overdrevne måde, hvor man som forælder ligner en bange hamster efter to dage uden nattesøvn og afsindig mange tøjvaske.

 

Jeg måtte vinke farvel til fællestræning tirsdag og torsdag, da ingen ligefrem brændte efter at komme og passe af frygt for at indhalere samme virus.

 

Torsdag var jeg så desperat at jeg pakkede blege unger ned et IC3 tog og tog over til en veninde i København. Optimistisk tog jeg løbetøjet med og løb en tur rundt om søerne. En tur jeg har løbet tusindvis af gange og jeg glædede mig til det.

Men. Det var verdens dårligste løbetur. Kunne slet ikke finde den rette vejrtrækning. Mine ben gjorde ondt og jeg følte mig simpelthen så tung. Heldigvis for min stoltheds skyld, havde jeg noget løbetøj på, som jeg virkelig godt kan lide og som jeg har det godt i, så i det mindste gik jeg ikke også ned på udstyr.

 

Der er ikke meget mere at sige til den uge, end at jeg fik øvet noget seriøs trappetræning, da vi har soveværelser på 1. Salen og vaskerum i kælderen. Jeg fik øvet min parathed og omstillingsevne en hel del, da jeg hovedsageligt blev vækket om natten og på et nanosekund skulle vurdere situationens karakter og handle derefter.

Mine børn roste mig endda for min hurtighed og min ene søn spurgte helt oprigtigt: ”Mor, hvordan kan du komme hen til mig så hurtigt med en brækspand, når jeg kun har sagt mooar, én gang?” Det er bare sådan noget man lærer på Bodychallenge, min dreng.

spand

Så faktisk var jeg ikke ked af at have misset to af ugens tre træninger, for det her føltes som en omgang hardcore crossfit med alle de børn og vasketøj jeg skulle slæbe rundt på. Oven-i-hatten ville jeg ikke have overlevet, hvis ikke jeg havde kørt benhård mentaltræning, så jeg synes faktisk jeg klarede det ret godt.

 

Sindssyg god sideeffekt det har, det her Bodychallenge.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.