Løb_anjanielsen_BC

Hver søndag er der løbetræning kl. 9.00 nul dut og hvad jeg troede i starten ville blive lange flade kedelige løbeture har vist sig at være super sjovt. Og hårdt. Jeg kan godt lide at løbe, men har glemt at træne i to år, så formen plus en del ekstra kilo gør det ikke afsindigt sjovt at løbe mere.

 

Jeg har gjort det, fordi det er nemt og hurtigt at spænde skoene på, men jeg har ikke decideret nydt det og den såkaldte lækre ’runners high’ følelse har i hvert fald ikke haft travlt med at komme forbi mig.

 

Til den første løbetræning, skulle vi lige have pudset formen af og tjekket op på, hvor vi var henne i formen. Ruten vi skulle løbe på var Djævleruten og som navnet klinger, deraf også oplevelsen. En nasty en af slagsen. Dog i smukke omgivelser, men helt ærligt, det opdagede jeg ikke, fordi jeg havde ret travlt med at holde tungen inde i munden og få min krop til at løbe i bare nogenlunde tempo uden at kollapse helt. Det lykkedes næsten.

 

Vi er lige nu midt i forløbet og har derfor været ude at spæne rundt på mange forskellige måder, som på ingen måde har været en flad lige og kedelig rute. Træningen har bestået af intervalløb på bakker, terningeløb på en legeplads, hvor man skal løbe forskellige sekvenser alt efter hvad terningerne viser. Vi har været på en smuk rute bagved lossepladsen, hvor der selvfølgelig var indlagt en omgang på en forhindringsbane, for den lå jo ’tilfældigvis’ lige ved siden af. Men også dét var sjovt. Fordi. Man glemmer at man træner.

 

Jeg har altid haft et lidt anstrengt forhold til den der ’det skal være sjovt at træne’, for vi ved jo godt alle sammen at det er ulidelig hårdt at komme i form, blive stærkere, smide ekstra kilo og komme tilbage i sine gamle jeans. Men faktisk, så er der sket det til min løbetræning, at jeg er kommet hjem med et stort smil på læben og har haft det super sjovt.

 

Det skal du selvfølgelig ikke sige til nogen. Skulle da nødig blive opfattet som en af de der lalleglade træningsentusiaster.

 

Pssst! Jeg kan anbefale at tage en tur sammen med Flo Rida og Robin Thicke ;-)

 

https://www.youtube.com/watch?v=Tw8mpgccugc

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.