Bagte grøntsager med hytteost

Denne opskrift er super lækker som tilbehør til et stykke kød og lidt salat. Retten bliver lækker cremet og den hitter specielt hos vores børn.

Ingredienser:

400 g. hytteost

3 hele æg

2-3 gulerødder

2 porrer

1 løg

20 g. smør

4-5 spsk. rasp

1-2 tsk. mild karry

Salt og peber

 

Tilberedningstid:

60 min.

Antal personer:

4

Tilberedning:

Rens grøntsagerne og skær dem i skiver. Svits dem let i smørret til de bliver blanke. Lad dem køle af. Rør æggene i hytteosten. Vend grøntsagerne i sammen med så meget rasp, at det hele hænger sammen. Krydr blandingen med salt, peber og karry (eller andre krydderier efter smag). Kom blandingen i en smurt form eller fad. Bag postejen midt i ovnen ved 200 grader i cirka 50 minutter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.