Boost din sundhed med chiafrø
Det er ikke uden grund, at chia frø er blevet det nye “skyr” indenfor sundhed. De bittesmå frø indeholder nemlig en masse gavnlige proteiner, fibre, kalcium og antioxidanter, og ikke mindst indeholder de en del omega 3 fedtsyrer.
Faktisk er der 15 gange flere antioxidanter i chiafrø end der er i broccoli, de indeholder 4 gange så mange kostfibre som hørfrø, og bare to teskefulde chiafrø pr. dag dækker dit daglige behov for omega 3 fedtsyrer.
Chiafrø udvider sig mange gange deres oprindelige størrelse når de opløses i vand, og derfor virker det lille superfrø mættende.
Du kan naturligvis bruge chiafrø i bagværk og som drys på f.eks. yoghurt og skyr, men du kan også lave en lækker chia grød som nydes kold. – se opskrift HER
Har også eksperimenteret med en hjemmelavet proteinbar med chiafrø, som hitter hos både mine drenge og mig selv – se opskrift HER
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!