Chokoladekage lavet på sorte bønner
Ingredienser:
240 g. kogte sorte bønner
3 store æg
100 g. kokossukker eller sukrin gold
3 store spsk. usødet kakaopulver
50 g mørk chokolade (70 %)
1 tsk. instant kaffe eller 1 espresso shot
½ vaniljestang (kornene fra)
1 tsk. bagepulver
½ økologisk appelsin (saft og skal fra) – kan udelades
1 knivspids salt
Antal personer:
12
Tilberedningstid:
70 min.
Fremgangsmåde:
Opvarm ovnen til 175 grader. Kom alle ingredienserne, undtagen mørk chokolade, i en blender, og blend indtil du har en blød masse uden klumper. Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og kom dejen derover (dejen er meget flydende). Hak den mørke chokolade og drys det over dejen i formen. Chokoladestykkerne skal gerne falde ned i dejen. Bag kagen i omkring 35 minutter i ovnen. Køl kagen ned, inden du fjerner den fra rugbrødsformen.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!