Denne opskrift er en af de første retter jeg kan huske at jeg lavede som barn. Retten er let, sund og billig og passer både til den travle familie, som har brug for noget, som kan opvarmes igen, og til et presset SU budget.

Ingredienser:

500-600 g. hakket oksekød (maks. 12 %)

¼ hvidkålshoved eller spidskål

4 gulerødder

2 porrer

4 søde kartofler (sweet potatoes)

5 dl. kogende vand eller bouillon

2 spsk. ris

Salt, peber, karry, paprika

 

Tilberedningstid:

40 min.

 

Antal personer:

4

 

Tilberedning:

Rens grøntsagerne og snit dem fint. Brun kødet let og tilsæt grøntsagerne, brun dem med.

Tilsæt vand/bouillon, ris og krydderier. Lad det småkoge i ½ time, rør af og til.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.