Hjemmelavet mayonnaise

Ingredienser:

2 æggeblommer
1 tsk. god sennep
1 tsk. eddike (rødvinseddike eller æblecidereddike er lækkert)
Salt og peber
Cirka 2 dl. koldpresset rapsolie eller smagsneutral olivenolie af god kvalitet

Tilberedningstid:

5 min.

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser, undtagen olien i en skål, med et elektrisk piskeris (brug kun den ene pisker). Pisk derefter olien meget forsigtigt i blandingen. Hæld olien i blandingen i en tynd stråle, og stop med at hælde flere gange undervejs. Lad hver gang hele blandingen emulgere til en ensartet masse. Fortsæt sådan, indtil mayonnaisen når den konsistens, du ønsker.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.