Karrykylling med Cashewnødder
Denne lækre kyllingeret kan let opvarmes igen, så derfor er opskriften i store mængder. Du kan naturligvis halvere mængden af ingredienser for bare en enkelt middag.
Ingredienser:
1 kg. kyllingebryst
3 spsk. olie
3 hakkede løg
2 røde peberfrugter i tynde strimler
3 fed hvidløg
1½ tsk. stødt ingefær
3 spsk. karry
1 tsk. chilipulver
3 tsk. salt
3 ds. flåede hakkede tomater
2 spsk. friske koriander eller mynte, hakket
2 tsk. garam marsala
1 ¼ dl. yoghurt naturel
Cashewnødder
Tilberedningstid:
60 min.
Antal personer:
4
Tilberedning:
Svits løg, rød peber, hvidløg og ingefær i olie til løgene er bløde og gyldne. Rør af og til. Tilsæt karry, chili og salt og rør rundt. Kom de hakkede tomater i. Tilsæt de hakkede krydderurter, kylling og garam marsala. Rør godt rundt, så kyllingen dækkes helt af karryblandingen. Lad det småkoge under låg i 45 minutter, eller til kyllingen er mør. Rør yoghurten i og lad det snurre, så det ikke skiller. Kom cashewnødder i og varm det igennem.
Server med ris, blomkålsris eller grøntsagspasta og salat.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!