Kerneknækbrød

Her er en god opskrift til mellemmåltider – husk kød, fisk, æg og/eller ost sammen med. Det er samtidig en god kilde til de essentielle fedtsyrer på grund af de mange kerner. Disse knækbrød er fantastiske og hitter hos både børn og voksne. Pas dog på, at der ikke ryger for mange indenbords…..

Ingredienser:

1 dl. havregryn

1 dl. sesamfrø

1 dl. hørfrø

1 dl. solsikkekerner

1 dl. græskarkerner

1½ dl. rugmel

2 dl. groft speltmel

2 tsk. salt

2 dl. vand

1 dl. rapsolie (koldpresset).

1 tsk. bagepulver

Tilberedningstid:

25-30 min.

Antal personer:

4

Tilberedning:

Bland de tørre ingredienser. Put væsken i. Del dejen i to og rul den ud mellem to lag bagepapir. Skær i 20 firkanter. Bages i 15-20 minutter ved 175 grader.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.