Kerneknækbrød
Her er en god opskrift til mellemmåltider – husk kød, fisk, æg og/eller ost sammen med. Det er samtidig en god kilde til de essentielle fedtsyrer på grund af de mange kerner. Disse knækbrød er fantastiske og hitter hos både børn og voksne. Pas dog på, at der ikke ryger for mange indenbords…..
Ingredienser:
1 dl. havregryn
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
1½ dl. rugmel
2 dl. groft speltmel
2 tsk. salt
2 dl. vand
1 dl. rapsolie (koldpresset).
1 tsk. bagepulver
Tilberedningstid:
25-30 min.
Antal personer:
4
Tilberedning:
Bland de tørre ingredienser. Put væsken i. Del dejen i to og rul den ud mellem to lag bagepapir. Skær i 20 firkanter. Bages i 15-20 minutter ved 175 grader.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!