KOST

Sundhed, energi, vitalitet og mental styrke er alt sammen afhængigt af, at du spiser sundt og passer på din krop.

En sund kost handler mere om tilvalg end om fravalg. Når du giver din krop de næringsstoffer, den har brug for, vil din trang efter søde sager nemlig blive minimeret væsentligt, så du kommer til at styre dit blodsukker, og ikke omvendt.

Den kost du indtager er basis for, at DU fungerer i din hverdag og har den energi og det overskud, som du ønsker.

Hvis du vil have en sund krop, findes der ingen nemme løsninger – hverken slankekure, eller diverse strenge kostreligioner med utallige restriktioner hjælper dig til en bedre sundhed. Det kræver en indsats at leve sundt og husk på, at det er de små ændringer, du laver i din hverdag, som du kan holde resten af livet, der gør den væsentlige forskel.

Tilgangen til kost hos anjanielsen.dk er, at mad skal være sundt, indbydende og let at tilberede. Vi er tilhængere af at bruge gode råvarer og årstidens grøntsager.

Har du allergier, fordøjelsesproblemer, diverse livsstilssygdomme eller et dårligt immunforsvar, er det nødvendigt at arbejde med din fordøjelse og dit immunforsvar. Her kan du få hjælp til at få kroppen i balance.

Har du fået mod på at få din egen personlige kostplan eller en personlig kostvejledning med udgangspunkt i den kost, du spiser i dag, kan du booke en her.

Pris 750 kr.

Kostplan/kostvejledning inkl. biosignatur (måling med tang, som viser din præcise fedtprocent, samt kroppens hormonelle ubalancer) : 1200 kr.