Madpandekager bagt på rugmel

Denne opskrift er både børnevenlig og let at lave. Pandekagerne kan fryses ned, du skal blot lægge lidt bagepapir eller madpakkepapir imellem.

Ingredienser:

  • 250 g. rugmel
  • 1/2 tsk. salt
  • 5,5 dl. mælk
  • 4 æg
  • 50 g. mandler
  • ca. 3 spk. olie

Tilberedningstid: 50 min.

Antal personer: 4

Tilberedning:

  1. Bland mel og salt. Rør mælken i til en klumpfri jævning. Rør æggene i et af gangen.
  2. Lad dejen hvile i ca. 30 min.
  3. Bag pandekagerne ved middel varme og fyld dem med hakket oksekød og grøntsager eller kylling og grøntsager.

Bare rolig, de ser mørke ud, pga. det grove mel, men de smager fantastisk.

AnjaNielsen madpandekager_rug

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.