Madpandekager bagt på rugmel
Denne opskrift er både børnevenlig og let at lave. Pandekagerne kan fryses ned, du skal blot lægge lidt bagepapir eller madpakkepapir imellem.
Ingredienser:
- 250 g. rugmel
- 1/2 tsk. salt
- 5,5 dl. mælk
- 4 æg
- 50 g. mandler
- ca. 3 spk. olie
Tilberedningstid: 50 min.
Antal personer: 4
Tilberedning:
- Bland mel og salt. Rør mælken i til en klumpfri jævning. Rør æggene i et af gangen.
- Lad dejen hvile i ca. 30 min.
- Bag pandekagerne ved middel varme og fyld dem med hakket oksekød og grøntsager eller kylling og grøntsager.
Bare rolig, de ser mørke ud, pga. det grove mel, men de smager fantastisk.
Ser lækkert ud. Jeg skal lave dem i dag her om lidt :)