Mandel-dadel-appelsin kage

Ingredienser:

400 g. dadler

200 g. mandler

5-6 spsk. jomfrukokos- eller rapsolie

Fintrevet skal og saft fra en økologisk appelsin

1 tsk. vanilje pulver

2 tsk. stødt kanel

En lille knivspids salt

En meget lille knivspids sort peber

6 mellemstore æg

2 bananer

6-8 spsk. ren kakaopulver

Antal personer:

12

Tilberedningstid:

60 min.

Fremgangsmåde:

Kør dadler, mandler, olie, appelsinsaft og -skal, vanilje, kanel, salt og peber på en foodprocessor i et par min. Indtil du har en jævn masse. Tilsæt så æggene et efter et, mens foodprocessoren stadig kører.

Kom dejen i en smurt bradepande, tærteform eller lign og bag kagen i 40-45 min i en 160 grader varm ovn. Lad kagen køle lidt af før den serveres.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.