Mandel-dadel-appelsin kage
Ingredienser:
400 g. dadler
200 g. mandler
5-6 spsk. jomfrukokos- eller rapsolie
Fintrevet skal og saft fra en økologisk appelsin
1 tsk. vanilje pulver
2 tsk. stødt kanel
En lille knivspids salt
En meget lille knivspids sort peber
6 mellemstore æg
2 bananer
6-8 spsk. ren kakaopulver
Antal personer:
12
Tilberedningstid:
60 min.
Fremgangsmåde:
Kør dadler, mandler, olie, appelsinsaft og -skal, vanilje, kanel, salt og peber på en foodprocessor i et par min. Indtil du har en jævn masse. Tilsæt så æggene et efter et, mens foodprocessoren stadig kører.
Kom dejen i en smurt bradepande, tærteform eller lign og bag kagen i 40-45 min i en 160 grader varm ovn. Lad kagen køle lidt af før den serveres.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!