Bagt broccoli med hytteost
Fantastisk som meget bedre end det lyder.
Denne opskrift smager fantastisk og meget bedre end det lyder. Faktisk spiser min ældste søn flittigt af retten, selv om broccoli ikke ligefrem er hans yndlingsspise. Pga. Hytteosten er retten rimelig proteinrig, så du kan både benytte det som tilbehør til kød/fisk/fjerkræ men også alene som et mellemmåltid.
Instruktioner
- Snit porrerne fint i små ringe, skær broccolien i små buketter og rødløget i små tern. Svits det hele på en pande, til det er gyldent.
- Fordel grøntsagerne i et ovnfast fad.
- Pisk æg og hytteost til en luftig masse,tilsæt salt og peber, og hæld det over grøntsagerne.
- Bages i varmluftovn ved 180 grader i ca. 45 min. (alm. ovn 200 grader)
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!