Skyr-humus
Ingredienser:
300 g. kogte kikærter
½ citron (saften fra)
1 dl. skyr eller yoghurt naturel
2 spsk. olivenolie
1-2 fed hvidløg
1 tsk. salt
1 spsk. spidskommen
Tilberedningstid:
10 min med kikærter på dåse – 11 timer hvis du selv koger kikærterne
Antal personer:
12
Tilberedning:
Hvis du selv koger kigærterne:
Læg kikærterne i en skål og dæk dem med vand. Læg låg på skålen og stil den i køleskabet i mindst 10 timer.
Hæld kikærterne i en sigte og skyl dem i koldt vand. Put dem i en gryde og fyld vand i, så det dækker kikærterne. Koges under låg i 1 time.
Lad kikærterne køle af, skyl dem evt. i koldt vand
Hvis du bruger kikærter fra dåse:
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse med en stavblender. Kan serveres som dip til grøntsager og kød
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!