Bagte grøntsager med hytteost
Denne opskrift er super lækker som tilbehør til et stykke kød og lidt salat. Retten bliver lækker cremet og den hitter specielt hos vores børn.
Ingredienser:
400 g. hytteost
3 hele æg
2-3 gulerødder
2 porrer
1 løg
20 g. smør
4-5 spsk. rasp
1-2 tsk. mild karry
Salt og peber
Tilberedningstid:
60 min.
Antal personer:
4
Tilberedning:
Rens grøntsagerne og skær dem i skiver. Svits dem let i smørret til de bliver blanke. Lad dem køle af. Rør æggene i hytteosten. Vend grøntsagerne i sammen med så meget rasp, at det hele hænger sammen. Krydr blandingen med salt, peber og karry (eller andre krydderier efter smag). Kom blandingen i en smurt form eller fad. Bag postejen midt i ovnen ved 200 grader i cirka 50 minutter.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!