Farserede porrer
Ingredienser:
500 g. hakket kyllingekød eller kalkun
2 æg
1 spsk. havregryn
1 bundt frisk persille
1 bundt frisk oregano eller kørvel
1 gulerod
1 fed hvidløg
1 løg
salt
peber
2 hele porrer
Tilberedningstid:
20 min.
Antal personer:
4
Tilberedning:
Persille, oregano, gulerod, hvidløg og løg hakkes fint i en hurtighakker.
Kødet blandet med urteblandingen. Hvis farsen er lidt for fast, tilsæt lidt vand til den er tilpas lind.
Porrerne skæres i 6 stykker og koges med lidt salt til de er møre og afdryppes i en sigte.
Drys lidt sesam på bagepapir og tag en god skefuld fars og bred ud på sesammen. Læg en kogt porre på og rul farsen omkring porren.
Steges i lidt olie på en varm pande
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!