I sidste uge havde jeg opstart på et personligt træningsforløb med en skøn kvinde; 2 børn, mand, travlt job, hus mv.

Anjanielsendk_vigtig_kvinde

Kvinden havde været igennem en længere stresset periode af private årsager. Nu var hun der, hvor hun bare havde brug for at prioritere sig selv, mærke sin egen krop og have fokus på egne behov. Hun havde i mere end 6 måneder prøvet at komme i gang med at træne, sove mere og spise sundere.

Kvinden ved præcis hvad hun skal gøre, men hun har simpelthen ikke kunnet komme i gang. Hun var røget ind i et mønster med at pleje familien, passe jobbet, køre børnene til sport, ja kort sagt, sørge for, at alle andre omkring hende havde det godt, og derved fuldstændig nedprioriteret sig selv og sine egne behov.

 

Kender du det?

 

Jeg tør væde på, at hende jeg skriver om, er pigen, som altid lavede sine lektier til tiden, at hun er den pige, som fik top-karakter i skolen, altid har passet sine ting, afleverer sine ting til tiden, kommer til tiden og at hun er en fantastisk mor, datter, veninde, kæreste, ansat, kollega og nabo.

 

Lyder det bekendt?

 

Kvinden er vant til at træne, så vi lavede et split program og vi havde aftalt, at hun skulle sende mig en oversigt over hvordan hun havde spist de seneste 3 dage. Dette skulle jeg så kigge på og vende tilbage med lidt feedback.

Jeg havde haft nogle travle dage, så havde kun nået at skimme hendes kostregistrering, og sagde derfor, at jeg ville vende tilbage med en skriftlig feedback, og at jeg beklagede meget, at jeg ikke havde nået det til den pågældende dag.

 

Kvindens svar; ”Åh jamen det haster jo heller ikke, altså det er jo ikke så vigtigt, du gør det bare når du engang har tid”

 

Lyder det bekendt?

 

Mig: ”STOP nu det pis der!!!! Selvfølgelig skal jeg skynde mig at give dig noget feedback, du er jo skide vigtig, og dette er DIT forløb, lad nu være med at tale dig selv sådan ned”

 

Kvinden fik tårer i øjnene; ”Nå ja, du har ret, jeg skal vist til at tage mig lidt sammen”

 

Kvinden jeg skriver om, er ikke enestående, faktisk vil jeg vove at påstå, at 80-90% af de kvinder jeg møder som personlig træner og coach har samme mønster. De har haft så travlt med at være alt muligt for alle andre, at de fuldstændig har glemt sig selv.

Flere af disse kvinder ved slet ikke, hvad der skal til for at gøre dem glade, de ved ikke hvad de vil have og hvorfor. Faktisk er mange af dem kommet så langt ud, at de kun ved hvad de IKKE vil have.

 

Så kære kvinde, forstå nu, at når du skal være så meget for alle andre, er det vigtigt, at du også er en masse for dig selv.

 

– Du er nemlig skide vigtig!!!

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.