Porrer, løg og broccoli varmes igennem i en wok eller i en tykbundet gryde.
Når de er let gyldne, tages de af varmen og lægges i tærteformen.
Bland æg, ost og fromage frais med salt og peber.
Hæld massen over fyldet i tærteformen og læg de halve tomater ned i fyldet med skærefladen opad.
Bages i ovnen ved 190° i ca. 30 min. til tærten er gylden. Laves det i små forme er det let at tage med som et mellemmåltid – her skal de have 15-20 min.
https://anjanielsen.dk/wp-content/uploads/2017/03/færdig-minitærte.jpg32642448Anja Nielsenhttp://anjanielsen.dk/wp-content/uploads/2016/01/anja-nielsen-logo.pngAnja Nielsen2017-03-28 11:37:512017-03-29 09:05:37Små tomattærter med broccoli og grønt
Denne opskrift smager fantastisk og meget bedre end det lyder. Faktisk spiser min ældste søn flittigt af retten, selv om broccoli ikke ligefrem er hans yndlingsspise. Pga. Hytteosten er retten rimelig proteinrig, så du kan både benytte det som tilbehør til kød/fisk/fjerkræ men også alene som et mellemmåltid.