Print Opskrift
Små tomattærter med broccoli og grønt
Disse små grøntsagstærter er lækre som tilbehør, men også som et let og sundt mellemmåltid.
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 15-30 min
Antal personer
Ingredienser
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 15-30 min
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Porrer, løg og broccoli varmes igennem i en wok eller i en tykbundet gryde.
  2. Når de er let gyldne, tages de af varmen og lægges i tærteformen.
  3. Bland æg, ost og fromage frais med salt og peber.
  4. Hæld massen over fyldet i tærteformen og læg de halve tomater ned i fyldet med skærefladen opad.
  5. Bages i ovnen ved 190° i ca. 30 min. til tærten er gylden. Laves det i små forme er det let at tage med som et mellemmåltid – her skal de have 15-20 min.
Bagt broccoli

Fantastisk som meget bedre end det lyder.

Print Opskrift
Bagt broccoli med hytteost
Denne opskrift smager fantastisk og meget bedre end det lyder. Faktisk spiser min ældste søn flittigt af retten, selv om broccoli ikke ligefrem er hans yndlingsspise. Pga. Hytteosten er retten rimelig proteinrig, så du kan både benytte det som tilbehør til kød/fisk/fjerkræ men også alene som et mellemmåltid.
Forberedelses tid 10
Tilberedningstid 45
Antal personer
Ingredienser
Forberedelses tid 10
Tilberedningstid 45
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Snit porrerne fint i små ringe, skær broccolien i små buketter og rødløget i små tern. Svits det hele på en pande, til det er gyldent.
  2. Fordel grøntsagerne i et ovnfast fad.
  3. Pisk æg og hytteost til en luftig masse,tilsæt salt og peber, og hæld det over grøntsagerne.
  4. Bages i varmluftovn ved 180 grader i ca. 45 min. (alm. ovn 200 grader)
Broccoli Toppe

Herlig opskrift med Broccoli og Cheddar.

Print Opskrift
Broccoli Toppe med Cheddar
Region Tapas
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Region Tapas
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hak broccoli og løg fint og hæld det i en skål.
  2. Tilsæt æg, ost og rasp og rør blandingen godt sammen.g sprøde
  3. Smag til med salt og peber
  4. Brug evt. en isske og form blandingen til små toppe – pres gerne blandingen godt sammen til en fast kugle
  5. Bages ved 200 grader i 15-20 min. til toppene er gyldne og sprøde
Recipe Notes

Nydes som tilbehør til kød/fisk/fjerkræ