Ingredienser:
250 g. kogte rødbeder
1 tsk. salt
Balsamicoeddike
Ekstra-jomfruolivenolie
½ citron
1 bundt frisk bredbladet persille
50 g. feta
Tilberedningstid:
20 min.
Antal personer:
4
Tilberedning:
Kog rødbederne i lidt salt i ca. 1 time eller til rødbederne er møre.
Riv de kogte rødbeder i foodprocessoren eller med rivejern. Put dem i en skål og hæld et par sjatter balsamicoeddike og ekstra-jomfruolivenolie i. Pres saft af ½ citron i. Finhak et bundt persille og tilsæt det meste af det. Rør det sammen med rødbederne. Drys den resterende persille over, smuldr feta ned i og slut af med et dryp ekstra-jomfruolivenolie. Server med et stykke kød og evt. en grøn salat.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!