Ingredienser:

250 g. kogte rødbeder

1 tsk. salt

Balsamicoeddike

Ekstra-jomfruolivenolie

½ citron

1 bundt frisk bredbladet persille

50 g. feta

Tilberedningstid:

20 min.

Antal personer:

4

Tilberedning:

Kog rødbederne i lidt salt i ca. 1 time eller til rødbederne er møre.

Riv de kogte rødbeder i foodprocessoren eller med rivejern. Put dem i en skål og hæld et par sjatter balsamicoeddike og ekstra-jomfruolivenolie i. Pres saft af ½ citron i. Finhak et bundt persille og tilsæt det meste af det. Rør det sammen med rødbederne. Drys den resterende persille over, smuldr feta ned i og slut af med et dryp ekstra-jomfruolivenolie. Server med et stykke kød og evt. en grøn salat.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.