Vægttab


Når du ønsker at tabe dig, har kosten betydning for 80% af dit resultat. Træning gør dig sund og stærk og øger din forbrænding, men det er kosten som gør, at du tager på i vægt eller at du taber dig.

Måske har du prøvet at tabe dig men taget det hele på igen, plus 3 kg. ekstra eller måske taber du dig ikke uanset hvor stor en indsats du yder i fitness centeret.

Et vægttab handler ikke kun om, hvor mange kalorier du indtager i forhold til hvor meget du forbrænder. Et vægttab påvirkes også af din søvn, dit stress niveau, din hormonelle balance, indtag af medicin samt din mikronærings status og din fordøjelse.

Der findes ingen hurtige løsninger på et varigt vægttab. Ofte skal der også arbejdes med din motivation, dine spisemønstre (måske spiser du på dine følelser, når du er træt, når du skal fejre eller når du skal hygge dig) og dine undskyldninger (dem har de fleste af os nemlig rigtig mange af)

Jeg hjælper dig i gang med din nye livsstil og guider dig undervejs. Sammen finder vi din vej til den livsstil som du kan følge resten af livet, så du kan opnå et sundt og varigt vægttab.