Her kan du få viden om træning, og få gode råd og vejledning til din daglige træning.

Lav faste aftaler med dig selv Jeg er opdraget til, at aftaler er noget man overholder. Derfor laver jeg aftaler med mig selv ved at skrive mine planlagte træningspas i min kalender.   Snyd hjernen til at tro, at den ELSKER at træne Hver gang du tænker en positiv eller en negativ tanke, dannes et […]

Jalousi

Forleden mæglede jeg i en konflikt mellem to skønne piger på vores Lifechallenge hold (et træningsforløb for børn og unge) konflikten bestod i, at der var kommet en tredje pige på holdet, og en af de to piger følte sig valgt fra, svigtet og ikke god nok. Den ene pige var altså ked af det […]

kælegrisen bacon

Jeg var engang så vred på min tidligere mand, at jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre af mig selv. Faktisk var jeg både vred, såret, skuffet og ked af det. Jeg kunne ikke være i min egen krop af bare vrede, og jeg følte, at jeg måtte lave et statement, sådan et ”Man fucker ikke […]